laupäev, 11. oktoober 2008

Kasiinovastaste meeleavaldus Lasnamäel

16.oktoobril 2007.a. toimus kasiinovastaste meeleavaldus Tallinnas, Lasnamäe Pae turu keskuses, kus asub kolm kasiinot. Kokku linnaosas üle 20 kasiino. Meeleavalduse korraldas käesoleva aasta alguses moodustatud kasiinovastane liikumine, kes on korraldanud rida kasiinovastaseid aktsioone ning üleriigilisi kampaaniaid.

Meeleavaldusel tõdeti heameelega, et kasiinovastaste ideega on üllatuslikult liitunud ka ekspeaminister Mart Laar, kes nõuab kasiinode arvu vähendamist Eestis kaks korda ning EV Rahandusminister, kes isiklikus pöördumises tänas kasiinovastaseid hasartmängu temaatika jõulise tõstatamise eest.

Meeleavaldusel Lasnamäel osales ka endine Lasnamäe linnaosa vanem ja Tallinna Volikogu liige Oleg Rebane (fotol) ning mitmed Tallinna linnavolikogu liikmed. Osalejate hulgas oli mitmete kristlaste kogukondade esindajaid. Meeleavaldus esinesid kasiinovastase liikumisega ühinenud kultuuritegelased, kes laulsid ja tantsisid kasiinohulluse vastu. Noored kasiinovastased jagasid rahvahulgale kasiinovastast materjali.