esmaspäev, 23. juuli 2012

Kasiinovastane Max Kaur: Rahvarinde asutamise saali pole kasiinopõrgut vaja!


Vähemalt kaks korda on nüüd üritatud muuta mereäärne Talllinna Linnahall kasiinopõrguks. Ameerika miljardär Roland Lauder venitas ja venitas ning kadus. Tema asemel püüab nüüd õnne Hardrock International, kelle kasiinos Floridas mäletatavasti leidis oma otsa vägeva rinnapartiiga, kurikuulus Anna Nicole Smith.
Kas sellisesse olulisse kohta, kuhu tuleb ka Tallinna Linnavalitsus, on ikka seda mängupõrgut nii väga vaja? Kui olin Savisaare nõunik, siis oli pigem plaan , et eesti investorid Hanschmidt, Kruuda, Vichmann, Sõõrumaa võtavad asja ette. Usun, ka täna on nii mõnigi aus eesti investor valmis asja pihta hakkama.
Ja üldse, kas meie Tallinna linnavolikogu liikmed , kellele ikkagi jääb lõplik sõna, on huvitatud, et Rahvarinde asutamispaika tuleks patu paradiis? Isegi Edgar Savisaar on Linnavolikogu istungil öelnud, et toetab kasiinovastaseid. Ja ärme unustame, et Eesti iseseisvuse taastamist alustanud Rahvarinde liikumisel täitub järgmine aasta 25 aastapäev.
Tegemist on Eesti ühe tähtsaima kohaga, siin peaks olema pigem kontsertisaal ja muu selline. 11 hektarit maad mere ääres, seda saaks arendada palju atraktiivsemas suunas kui seda on kasiinoturism.
Linnahalli peab ette võtma eesti kapital! Just rahvuslik kapital on võimeline mõistma, mis see Rahvarinne on. Las heidab taassündiv Tallinna Linnahall vabaduse leeki üle kogu maailma!