kolmapäev, 19. august 2009

Mustkunstnik Armin

Ukraina peaminister Julia Timošenko tegi OEG suuromanikule Armin Karule topeltnelsoni, see on selge. Miks aga Ukraina valitsus käitus nii otsustavalt, võiks isegi öelda isegi julmalt? Ukrainas on võimsad julgeolekujõud ning nad on võimelised saama mistahes informatsiooni, mistahes inimeste kohta, kaasa arvatud nende nõukogude aegne minevik. Kahtlustan, et jõuti järeldusele, et börsifirma varjus on tegemist tavaliste kurjategijatega. Kuna vahendeid kõikide Ukraina kasiinode igapäevaseks kontrollimiseks pole ühelgi riigil , siis ei olnud võimalik ka kuidagi pidurdada kuritegeliku tegevust Ukraina kasiinodes. Lihtsam olid nad sulgeda.

Loomulikult käitus Armin Karu lihtsalt - ilmselt varad kanditi Ukraina tütrafirmast välja ja seejärel kuulutati välja pankrot. Ka palgad ja muud väljamaksed töötajatele suunatakse pankrotipessa, kust aga midagi võtta pole. Tunnen kaasa Ukraina töötajatele, nad ei kujutanud ettegi kes see Armin Karu on. Kahju, et Eesti õiguskaitseorganid ei taha eesti rahvale teada anda, mis minevikuga mees see Armin Karu tegelikult on. Nii et Olympicu Eesti töötajad olge valvel, kunagi tõmbab ta vaiba võib-olla ka teie jalge alt.

Kasiinovastased võitlevad selle eest, et Eestis oleks kõik hasartmängud riigi kontrolli all. Näiteks Eesti Loto või see kuidas süsteem toimib Soomes. Ukraina peaminister Julia Timošenko tegi OEG suuromanikule Armin Karule topeltnelsoni, see on selge. Miks aga Ukraina valitsus käitus nii otsustavalt, võiks isegi öelda isegi julmalt? Ukrainas on võimsad julgeolekujõud ning nad on võimelised saama mistahes informatsiooni, mistahes inimeste kohta, kaasa arvatud nende nõukogude aegne minevik.

Kahtlustan, et jõuti järeldusele, et börsifirma varjus on tegemist tavaliste kurjategijatega. Kuna vahendeid kõikide Ukraina kasiinode igapäevaseks kontrollimiseks pole ühelgi riigil , siis ei olnud võimalik ka kuidagi pidurdada kuritegeliku tegevust Ukraina kasiinodes. Lihtsam olid nad sulgeda. Loomulikult käitus Armin Karu lihtsalt - ilmselt varad kanditi Ukraina tütrafirmast välja ja seejärel kuulutati välja pankrot. Ka palgad ja muud väljamaksed töötajatele suunatakse pankrotipessa, kust aga midagi võtta pole.

Tunnen kaasa Ukraina töötajatele, nad ei kujutanud ettegi kes see Armin Karu on. Kahju, et Eesti õiguskaitseorganid ei taha eesti rahvale teada anda, mis minevikuga mees see Armin Karu tegelikult on. Nii et Olympicu Eesti töötajad olge valvel, kunagi tõmbab ta vaiba võib-olla ka teie jalge alt. Kasiinovastased võitlevad selle eest, et Eestis oleks kõik hasartmängud riigi kontrolli all. Näiteks Eesti Loto või see kuidas süsteem toimib Soomes.